Menu
Workshops

Macaron Workshop Announcement | 02.09.2017

(Danish translation below)

Those of you who follow me on Instagram (@blueberrytales) might know that I’ve been working on a pretty exciting project lately. Well, that project is finally ready for its big announcement; I’m hosting a macaron workshop this September!

Hosting is one of my favorite things to do, so why not combine it with another passion of mine; the French macarons. I love the planning and preparation that goes into throwing an event and being a hostess; I like to visualize the event from the minute my guests walk through the door to the minute they leave, and to plan a great experience accordingly.

My upcoming Macaron Workshop in collaboration with Line of Køkkenfreak in Svendborg will be no different. I want to host a workshop that is more than just scales and techniques. I want my guests to feel inspired and cared for. That’s why this workshop will be more than just a study of the techniques behind the shiny surface and pretty feet that characterizes the perfect macaron;  It will also be an afternoon about celebrating the little things, like fresh flowers, delicious little bites, and a glass of bobbles.

If it sounds like an afternoon down your alley, you can read more about the workshop and reserve your spot here. There’s a maximum of 8 participants, and at the time of writing the first ticket has already been sold, so make sure to reserve your spot soon.

Hope to see you there!

Macaron workhsop

De af jer, som følger mig på Instagram (@blueberrytales), har måske set, at jeg på det seneste har arbejdet på et rigtig spændende projekt. Det projekt er nu endelig klar til sin store annoncering: Jeg skal afholde en macaron workshop til september!

At være værtinde er en af mine yndlingsbeskæftigelser, så hvorfor ikke kombinere det med en af mine andre passioner; den franske macaron. Jeg er vild med planlægningen og forberedelserne, der går forud for at være værtinde; Jeg forestiller mig arrangementet fra det minut mine gæster træder ind ad døren til det øjeblik, hvor de går igen, og jeg gør mit ypperste for at planlægge en god oplevelse i overensstemmelse hermed.

Min kommende Macaron Workshop i samarbejde med Line fra Køkkenfreak i Svendborg vil ikke være anderledes. Det er en drøm at være værtinde ved en workshop, som er mere end bare teknikker og mål. Jeg ønsker, at mine gæster skal gå derfra og føle sig inspirerede og forkælede. Derfor vil denne workshop være mere end blot et studie af de teknikker, som ligger bag den blanke overflade og smukke fødder, der karateriserer den perfekte macaron. Workshoppen vil også gå ud på at fejre de små og smukke ting i hverdagen, som f.eks. friske blomster, lækre små bidder og et glas bobler.

Hvis det lyder som en eftermiddag for dig, kan du læse mere om workshoppen og reservere din plads her. Der er plads til højst 8 deltagere, og i skrivende stund er den første billet allerede solgt, så skynd dig at reservere en plads til dig (og måske en god veninde/ven?) hurtigst muligt.

Glæder mig til at se dig!

 

raspberry & chocolate macaron

 

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.